nocomments

Frågor & svar om hundkurserna

De vanligaste frågorna och funderingarna kring hundkurserna får du svar på här. Hittar du inte svar på din fråga- kontakta oss gärna!


Varför finns det inga kurser planerade?

Av hälsoskäl har vi från och med januari 2020 tvingats att minska drastiskt på kursutbudet.
Vi avvaktar och ser om vi kan starta kurser senare igen.


Får partnern/ barnen/dagmatte följa med på kursen?

Ja, hela familjen får vara med. Det är snarast en fördel om alla som ska ha hand om hunden lär sig samma sak.


Är priset per person eller per hund?

Alla kurspriser är per hund. Det spelar alltså ingen roll om du kommer själv eller har hela familjen med dig, priset är detsamma.

Skulle någon enstaka kurs hållas på annat sätt, framgår det tydligt av beskrivningen.


Hur vet jag om det finns plats kvar på hundkursen?

Kurserna går inte att köpa i butiken om de är fulltecknade. Butiken visar också antal resterande platser om det är två eller färre kvar.

West highland terrier på aktiveringskurs

Får jag någon kursbekräftelse?

Ja. Direkt efter ditt köp skickas en orderbekräftelse automatiskt ut till din uppgivna mejladress. Inom två dygn (vardagar) skickar vi dessutom ut en kursbekräftelse till din mejladress. I den bekräftelsen finns uppgift om exakt plats, vad du ska ha med dig osv.

Har du inte fått någon kursbekräftelse inom ett par dygn, kontrollera om mejlet har fastnat i din skräppost. Speciellt hotmail-adresser har en tendens att filtrera bort våra mejl. Hör gärna av dig om kursbekräftelsen inte har kommit så skickar vi den igen.


Godisväskor till hundträning


Var hålls kurserna?

I dagsläget hålls alla kurser i Västerås.

I de flesta fall så är vi på Erikslund/Eriksborg eller på Hälla. Exakt plats får du i din kursbekräftelse. Där framgår också om kursen hålls inom- eller utomhus.


Vad menas med hundägaransvar?

Du som hundägare har det yttersta ansvaret för din hund och strikt hundägaransvar gäller även på kursen. Läs mer om det på Vilka lagar gäller för mig som hundägare?

För allas bästa skall din hund vara försäkrad samt att du har en hemförsäkring med en ansvarsdel (drulleförsäkring) som täcker ev. skador på andra.


Får jag ångra min anmälan?

Då du köper via webben från svenska företag omfattas du alltid av lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har 14 dagars ångerrätt från det datum du köpte varan eller kursen.

Vill du ångra dig inom dessa 14 dagar, meddelar du oss (helst via mejl) så tar vi bort dig från kursen samt makulerar din betalning hos Klarna.

OBS! Har du påbörjat en kurs (även inom dessa 14 dagar) så är din ångerrätt förbrukad.

Kooijkerhund på Glannas hundkurs

Vad gör vi med dina personuppgifter?


Vi samlar in och behandlar endast de personuppgifter som krävs för att du i egenskap av kund ska kunna genomföra köp av våra varor och tjänster. Alla nödvändiga personuppgifter sparas internt i vårt faktureringssystem.

Vi säljer och hyr inte ut dina personuppgifter till någon tredje part.

Generellt sett är de tredjepartstjänster vi använder endast till för att samla in och behandla information som behövs för att tillåta dem att leverera de tjänster som vi har anlitat dem för.

Vill du läsa mer om vilka uppgifter vi samlar in, hänvisar vi till vår Integritetspolicy.

Snyggt trähjärta med katt