Våra principer för publicering

Vi på Glanna vill vara transparenta och ansvarsfulla när det gäller vår publikation. Därför har vi utarbetat detta dokument som beskriver våra principer för publicering på vår webbplats https://glanna.se/.

Vårt mål är att leverera högkvalitativt och trovärdigt innehåll till våra läsare. Vi vill inte bara informera, utan också inspirera våra läsare med vårt innehåll.

Vi välkomnar alla synpunkter som kan hjälpa oss att förbättra vår publikation. Om du vill komma i kontakt med oss skickar du epost till info@glanna.se eller alternativt ringer oss på 070–3479304 (vardagar).

Syftet med webbplatsen

Glanna.se är en webbplats som publicerar artiklar om hundar och katter, med fokus på deras hälsa, beteende och välbefinnande. Vi vänder oss till alla som älskar hundar och katter, oavsett ras, ålder eller erfarenhet.

Vi skriver för alla som är intresserade av att få tips, råd och inspiration om hur man kan få ett roligare och mer harmoniskt liv tillsammans med sitt husdjur. Vårt syfte är att erbjuda läsarna kvalitativ och relevant information som är baserad på forskning, expertutlåtanden och erfarenheter.

Publicitetsregler

Vi följer de publicitetsregler som gäller för svenska medier, vilket innebär att vi strävar efter att vara sakliga, opartiska, trovärdiga och ansvarsfulla i vårt arbete. Vi respekterar upphovsrätten, källkritiken och integriteten hos våra författare och läsare.

Finansiering

Glanna.se är en oberoende och reklamfri webbplats. Vi finansierar vår verksamhet genom att sälja utvalda produkter i vår webbutik (https://butik.glanna.se), som vi själva har provat och godkänt. När du läser våra artiklar kan du ibland se länkar till vår butik, där du kan hitta kvalitetsprodukter som passar dina behov och intressen.

Vi tar också emot frivilliga bidrag från våra läsare som uppskattar vårt arbete och vill stödja oss.

Alla ekonomiska bidrag bokförs och beskattas enligt svenska lagar och regler i Elisso AB som är moderföretaget.

Disclaimers

Glanna.se har inte för avsikt att ge veterinär rådgivning. Innehållet på vår webbplats är endast avsett för att informera och utbilda dig som husdjursägare, för att hjälpa dig att bättre förstå och ta hand om din hund och katt. Men innehållet på denna webbplats ersätter inte diagnos, råd eller behandling från veterinär eller annan professionell djurhälsopersonal.

Glanna.se är inte ansvarig för eventuella fel, skador eller förluster som kan uppstå till följd av användningen av denna webbsida eller dess innehåll. Om du har frågor eller funderingar om din hund eller katts hälsa eller vård, rekommenderar vi att du rådgör med en veterinär.

Rulla till toppen