nocomments

Ångerrätt och avbokning

Praktisk information om kurserna

Att gå på hundkurs är roligt och stimulerande. Även du som har haft hund i många år kan lära dig något nytt. Om inte annat så tycker hundarna att det är roligt, oavsett om de är valpar eller äldre och mer erfarna hundar.

Hundkurserna hålls i Västerås, i huvudsak runt Erikslund/Eriksborg. Dit är det lätt att ta sig både med bil och buss. Vissa inomhuskurser hålls även i hundhallen på Hälla. Närmare beskrivning av var vi håller till får du i kursbekräftelsen.

Vill du veta mer om mig som hundinstruktör, hittar du det här –> Om mig som instruktör

Alla kurser sker med max 8 deltagande hundar, detta för att du och din hund ska få ut så mycket individuell träning som möjligt.

Tänk på att komma i god tid innan kursstart, speciellt första gången så hunden hinner vänja sig vid platsen.

Alla kanske inte vill att deras hund ska få hälsa på andra, respektera det!


Kursdeltagare

Pojke tränar labrador att gå slalom

Vi ser gärna att hela familjen deltar i hundkursen, hunden berör ju oftast inte bara en familjemedlem. Eventuell dagmatte/-husse är också välkommen.

Kursavgiften betalas per deltagande hund (om inget annat framgår) oavsett hur många personer som deltar.

Vi har kursdeltagare i alla åldrar på våra kurser och ingen behöver känna sig för ung eller för gammal.


Kursanmälan

Anmälan och köp av kurserna gör du via vår webbutik: www.glanna.com. Vi är anslutna till Klarna vilket innebär att du kan välja mellan direktbetalning via banken, kortbetalning, faktura eller att dela upp köpet.

Vid anmälan vill vi också ha uppgift om hundens namn, ras(-er) och ålder.


Kursbekräftelse

Vid köp av kurs får du en automatisk bekräftelse av ditt köp. Inom två dygn (vardagar) får du också en kursbekräftelse via e-post, där framgår tid, plats och ev. tillbehör du ska ha med dig. Var därför noggrann med att uppge rätt e-postadress!

Har du inte fått någon bekräftelse inom ett par dagar, kontrollera i e-postprogrammets skräpkorg så att den inte har hamnat där. I annat fall ta gärna kontakt igen ifall någonting har gått snett.

Hund, Cão da Serra da estrela på hundkurs hos Glanna

Inställda kurser

Kurser med färre än fyra anmälda deltagare kommer tyvärr att ställas in. Naturligtvis får du då tillbaka dina inbetalda pengar.


Personuppgifter

Vi lämnar inte ut dina personuppgifter, så som adress eller telefonnummer till någon utan ditt samtycke.

Du får gärna dela med dig av dina kontaktuppgifter till andra kursdeltagare, men då sker det frivilligt er emellan. Vi lämnar inte ut några deltagarlistor på hundkurserna.

Vill du läsa vår integritetspolicy så hittar du den här —> Integritetspolicy


Hundägaransvar

Valp går i koppel för första gången

Du som hundägare har det yttersta ansvaret för din hund och strikt hundägaransvar gäller även på kursen.

För allas bästa skall din hund vara försäkrad samt att du har en hemförsäkring med en ansvarsdel (drulleförsäkring) som täcker ev. skador på andra.


Avbokning/ ångerrätt av beställd hundkurs

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har som privatkonsument enligt distansavtalslagen rätt att ångra en köpt/bokad kurs utan att ange någon anledning.

Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från den dag du ingick avtalet.

OBS! Ångerrätten gäller inte om du inom dessa 14 dagar påbörjar en beställd tjänst (t.ex. hundkurs).

– UTNYTTJANDE AV ÅNGERRÄTT

För att utnyttja din ångerrätt måste du kontakta oss innan ångerfristen på 14 dagar har gått ut.

Vid godkännande av ångerrätt återbetalas hela det belopp som du har betalat för tjänsten. Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar från och med den dag då vi underrättades om ditt beslut att frånträda avtalet.

Elisso AB/Glanna följer och rekommenderar dig att läsa lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59) på www.konsumentverket.se
Vid ev. tvist förbinder vi oss att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. Även EU har en gemensam sida för lösning av tvister mellan konsument och företag, den hittar du på: http://ec.europa.eu/odr.


Snyggt trähjärta med katt