Gravityscan Badge
Hem / Kurser / Allmän kursinformation

Allmän kursinformation

Praktisk information om kurserna

Border collie DanteAtt gå på kurs med sin hund är roligt och stimulerande. Även du som har haft hund i många år kan lära dig något nytt. Om inte annat så tycker hundarna att det är roligt, oavsett om de är valpar eller äldre och mer erfarna hundar.

Vi har kursdeltagare i alla åldrar på våra kurser och ingen behöver känna sig för ung eller för gammal.

Kurserna sker i Västerås, i huvudsak runt Erikslund/Eriksborg. Dit är det lätt att ta sig både med bil och buss. Närmare beskrivning av var vi håller till får du i kursbekräftelsen.

Alla kurser sker med max 8 deltagande hundar, detta för att du och din hund ska få ut så mycket individuell träning som möjligt.

Vi ser gärna att hela familjen deltar i kursen, hunden berör ju oftast inte bara en familjemedlem. Ev. dagmatte/-husse är också välkommen. Kursavgiften betalas per deltagande hund (om inget annat framgår) oavsett hur många personer som deltar.

Hittar du en kurs utan startdatum, kan du lämna en intresseanmälan så ställer vi dig i kö.

Som IMMI-ansluten instruktör tränar jag med positiv förstärkning och tillåter därför ingen fysisk bestraffning. Du bestämmer alltid över din egen hund och tycker du inte att övningarna passar er så har du alltid rätt att säga nej. Mer information om mig som instruktör hittar du här.

Tänk på att komma i god tid innan kursstart, speciellt första gången så hunden hinner vänja sig vid platsen.

Alla kanske inte vill att deras hund ska få hälsa på andra, respektera det!

Anmälan

Du kan anmäla dig och köpa en kurs via vår webbutik, www.glanna.com. Vi är anslutna till Klarna och du kan välja mellan direktbetalning, faktura eller delbetalning.

OBS! Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59) gäller vid ev. avbokning (se nedan).

Till toppen

Avbokning/ ångerrätt

Gäller från och med 2014-06-13 och ersätter tidigare publicerade försäljningsvillkor

Enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59) har du som privatkonsument alltid 14 dagars ångerrätt från den dag då avtalet sluts, d.v.s den dag då du anmäler dig till en kurs.

Vill du avboka ditt deltagande ska det ske inom dessa 14 dagar, genom att meddela oss.

Har du inte avbokat din plats inom dessa 14 dagar eller om du redan har påbörjat kursen inom dessa 14 dagar, har du enligt ovanstående lag ingen rätt att ångra dig. I det fallet är du skyldig att betala full avgift för kursen.

Om du eller din hund förhindras att delta i minst 75% av kurstillfällena pga. skada eller sjukdom kan halva kursavgiften betalas tillbaka under förutsättning att intyg från läkare eller veterinär visas.

Kursbekräftelse

Du får en kursbekräftelse (oftast via e-post, om du har sådan), där framgår tid, plats och ev. tillbehör du ska ha med dig. I samband med bekräftelsen får du också en faktura på kursavgiften. Sista förfallodag står på fakturan.

Har du inte fått någon bekräftelse inom ett par dagar, kontrollera i e-postprogrammets skräpkorg så att den inte har hamnat där. I annat fall ta gärna kontakt igen ifall någonting har gått snett.

Kurser med färre än fyra anmälda deltagare kommer tyvärr att ställas in. Naturligtvis får du då tillbaka dina inbetalda pengar.

Personuppgifter

Vi lämnar inte ut dina personuppgifter, så som adress eller telefonnummer till någon utan ditt samtycke. Vi säljer inte heller vidare adresserna till tredje part.

Hundägaransvar

Du som hundägare har det yttersta ansvaret för din hund och strikt hundägaransvar gäller även på kursen. För allas bästa skall din hund vara försäkrad samt att du har en hemförsäkring med en ansvarsdel (drulleförsäkring) som täcker ev. skador på andra.

Till toppen

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail