Gravityscan Badge
Hem / Kurser / Aktiveringskurser / Hjärngymnastik

Hjärngymnastik

Alla hundar behöver få arbeta med sina olika sinnen och precis som vi människor kan de behöva få lite utmaningar ibland.Hund söker godis i bollhav

Vi erbjuder denna kurs i hjärngymnastik om du t.ex. behöver inspiration på vad du kan göra eller helt enkelt bara vill komma iväg och hitta på något roligt tillsammans med din hund. Du som vill arbeta med klicker kan göra det men det är inget tvång.

Dessutom är det en nyttig träning för hunden att vara i samma lokal som andra och ändå koncentrera sig på matte/husse.

Kursen är på 1,5 timme och vi har fyra olika teman: nosaktivering, balansövningar, problemlösning och spel & lekar.

Alla kurstillfällen är helt fristående och du behöver inte gå dem i någon viss ordning.

Du väljer fritt om du vill delta vid ett, två, tre, fyra eller fler tillfällen och du betalar per gång. Vi utvecklar konstant övningarna så även du som har gått tidigare är välkommen tillbaka.

Kurserna hålls inomhus på Eriksborg, Västerås.

1 ggr à 1,5 timme, 175 kr

Max 7 deltagare

 

 Anmälan gör du här

 

Hjärngymnastik 1, nosaktivering

Vi låter hunden arbeta med sin nos, så detta pass innehåller olika sökövningar. T.ex går vi igenom specialsök där hunden ska lära sig att skilja på olika dofter. Vill du briljera för bekantskapskretsen kan du t.ex lära din hund att skilja på olika whiskeysorter.

Ingen planerad just nu

Hjärngymnastik 2, balansövningar

En hund som känner att den har bra kontroll på sin kropp bygger lättare upp sin självkänsla. Här hittar vi på olika övningar där hunden stärker sin balans med din hjälp.

Ingen planerad just nu

Hjärngymnastik 3, problemlösning

Ge din hund lite utmaningar och låt den lyckas med dem! Vi kommer att presentera olika problem som du och hunden ska lösa tillsammans. Ett enastående tillfälle att stärka er relation!

Ingen planerad just nu

Hjärngymnastik 4, spel & lekar

Vi gör om flera vanliga spel, t.ex krocket, kubb och Yatzy till att passa våra hundar. Lika mycket träning för hund som för ägare.

Ingen planerad just nu

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail